piątek, 16 marca 2018

Rękaw do pieczenia STELLA, który sprawdził się rewelacyjnie.

   U nas świetnie sprawdzają się wszelkie potrawy pieczone ponieważ w przeciwieństwie do smażonych są dużo zdrowsze. Dlatego potrzebuje dobrego rękawa do pieczenia i taki własnie zamówiłam na stronie STELLA.

1.Informacje o produkcie:
- Przeznaczony jest do pieczenia drobiu, mięsa, ryb, owoców  i warzyw.  
- W komplecie drewniany szpikulec (20cm) służący do nakłuwania folii oraz
  specjalne klipsy (14szt. w kartoniku) służące do zawiązywania jego końców.
- Wytrzymały na wysokie temperatury (do 200°C).
- Może być stosowany do zamrażania produktów oraz w kuchenkach
  mikrofalowych bez użycia grilla.
- Nie wymaga użycia żadnych tłuszczów.
- Zatrzymuje witaminy i mikroelementy oraz zapach pieczonych
   produktów.
- Przyrządzane w nim potrawy są wyjątkowo soczyste i nie
  przypalają się.
- Rękaw nie powinien dotykać ścianek piekarnika.
2.Rozmiar:
Rękaw: długość 5m, szerokość 30cm, grubość 15µm.
3.Opakowanie:
- Rolka nawinięta na tulejkę,  zapakowana w box z okienkiem.
- Wymiary jednostki sprzedażowej: głębokość 5,3cm, szerokość 32cm, wysokość 5,3cm, waga 123,94g
Rękaw kosztuje 7,38 brutto i możecie kupić go TU.
    Rękaw zapakowany jest w tekturowe pudełko z okienkiem w którym widać rękaw nawinięty na rolkę. Opakowanie estetyczne z czytelnymi informacjami. W zestawie znajdziemy tasiemki do zamykania, rękaw 5m który możemy odcinać w dowolnym miejscu oraz szpikulec do nakłuwania rękawa.
  Rękaw wykonany z grubszej foli i możemy go rzeczywiście ucinać w którym chcemy miejscu, jednak ja wolę rękawy które tylko z jednej strony są wiązane ponieważ wiem że nic mi się nie rozleje. Ten rękaw sprawdzi się na pewno idealnie przy pieczeniu mięs. 
   Mimo delikatnego minusa jestem bardzo zadowolona z tego rękawa. Mięsko upieczone w tym rękawie jest miękkie i soczyste i bardzo smaczne. Dodatkowym plusem jest to, że rękaw się nie przypala i możemy piec w nim do 200 stopni. Tak więc uważam, że jednak warto go posiadać w swojej kuchni.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Dziękuje za komentarz ;)